dinsdag 28 september 2021

Diamonds of the Realm slot review

Diamonds of the Realm is een nieuwe casinogokkast van Play'n GO waar we teruggaan naar de tijd van de ridders en koning Arthur ontmoeten in een spannend spelavontuur. Play'n GO heeft onlangs soortgelijke slots gemaakt waar dit tijdperk ook in voorkomt, zoals The Green Knight en The Sword and the Grail. Benieuwd naar de slot review? Lees verder!


Dit keer is het legendarische kasteel Camelot beroofd van zeer waardevolle diamanten en we zullen samen met Arthur en Guinevere proberen deze terug te halen. De diamantdieven kozen de verkeerde persoon om ruzie mee te maken, aangezien deze machtige koning van de Ridders van de Ronde Tafel zoiets niet snel vergeet. Tijdens de spins die gemaakt worden kan er willekeurig een vermenigvuldiger op de winst worden toegepast en binnen de gratis spins feature kan deze vermenigvuldiger oplopen tot 100X. Het wacht dus zeker een spannend avontuur.


Diamonds of the Realm is een videoslot van Play'n GO met 5 rollen , 3 rijen en 20 winlijnen . Je kunt kiezen tussen een Min.bet van 0,10 en een Max.bet van 100 . Zoals de meeste spellen van deze spelaanbieder, kan de RTP variëren bij verschillende spelaanbieders. Zorg er daarom voor dat je bij je spelaanbieder nagaat wat van toepassing is voordat je begint met spelen. Het is standaard een RTP van 96,23% . Het is een zeer hoge volatiliteit en u kunt tot 20000X de inzet winnen .


In dit snelle game-avontuur krijgen we ook hulp van een heleboel functies in de jacht op de grote overwinningen. De features zijn Wild Symbol, Win Multiplier en Free Spins.

Diamonds of the Realm informatie

Het ontwerp van de game bestaat uit een middeleeuws thema, waarin we koning Arthur en koningin Guinevere ontmoeten in een jacht op ontbrekende diamanten. Op de achtergrond van de rollen zie je het machtige kasteel Camelot tijdens een zeer donkere en bewolkte nacht. Je kunt deze slot spelen op mobiele telefoons, desktops en notitieblokken. Je creëert een winnende combinatie door 3 of meer van hetzelfde symbooltype op aangrenzende rollen te laten landen, helemaal links beginnend.


De lager uitbetalende symbolen bestaan ​​uit munten met T, J, Q, K en A. Als je 5 van hetzelfde symbooltype landt, levert dit tussen de 2X en 4X de inzet op. De hoger betalende symbolen zijn Mordred, Morgan, Guinevere en Arthur. Als je 5 van hetzelfde symbooltype landt, geeft dit tussen de 7,5X en 100X de inzet. Het wild-symbool van het spel bestaat uit een gevechtsvlag met de tekst Wild en het scatter-symbool van het spel bestaat uit een grote en mooie diamant. Laten we eens kijken wat de functies doen.

Diamonds of the Realm Slot Conclusie

Er is iets speciaals aan slots met middeleeuwse thema's van Play'n GO, aangezien hun opwindende gameplay zeker een prachtig moment voor het scherm creëert. Deze keer hebben ze de spelervaring echt opgefleurd door een potentiële maximale winst van 20000X de inzet te behalen. Het is de winstvermenigvuldiger die de ster van het spel is, waar het heel snel fantastische winsten kan opleveren. Tijdens de spins in het basisspel kan het willekeurig een vermenigvuldiger tussen 2X en 100X activeren, die vervolgens wordt toegepast op eventuele winsten die worden gemaakt.


Door het bonusspel te activeren, wordt het meteen interessanter omdat je constant een winstvermenigvuldiger hebt die actief is en klaar is om te worden toegepast op winsten die worden gecreëerd. Deze vermenigvuldiger begint met een bescheiden 2X maar door het verzamelen van scattersymbolen kan deze oplopen tot een ongelooflijke 100X de inzet en aangezien je ook extra gratis spins kunt krijgen, zullen er zeer avontuurlijke en zenuwslopende spins op je wachten. Het is standaard een goed RTP-niveau dat 96,23% is en de breedte van de inzetgroottes is goed omdat het geschikt is voor verschillende soorten spelers.


Het is een zeer sfeervolle game-ervaring die Play'n GO met dit thema heeft gecreëerd, waarbij een mysterieuze omgeving het spelverloop doordringt. Zelfs als je weinig spins krijgt bij het activeren van het bonusspel, kun je er toch in slagen om meer spins te krijgen door scattersymbolen te verzamelen. Als je veel scatters hebt bij het activeren van de functie, hoe gunstiger het wordt met het verzamelen en activeren van hogere vermenigvuldigers. Het is een slot dat qua details en features erg doet denken aan zowel de Green Knight als The Sword and the Grail. Het is een vervolg dat precies doet wat je van een vervolg verwacht, waar de meeste dingen hetzelfde zijn, maar waar ze een nieuw ontwerp hebben toegevoegd en hogere potentiële overwinningen hebben.


Diamonds of the Realm is een slot waar we, samen met koning Arthur en koningin Guinevere, de gestolen diamanten terugnemen die een fortuin waard zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten