zondag 31 maart 2019

Aurora hotelboot Rotterdam


Zoekt u een plek om op een romantische wijze te overnachten op een hotelboot Rotterdam? In dat geval is Aurora hotelboot Rotterdam wat voor u. Daar kunt u aan boord van een echt hotelschip dat in het midden van Schiedam ligt. Het is omringd door allerlei leuke bezienswaardigheden en plekken waar u kunt stappen om eens lekker tot rust te komen.
Verder kunt u verschillende soorten kamers boeken in ons Rotterdamse hotelschip. Zo kunt een eenpersoonskamer nemen, maar het is ook mogelijk om een tweepersoonskamer te huren. Daar kunt heerlijk rustig overnachten. We zijn namelijk gelegen in een zeer vredige buurt. Verder zijn de ruimtes die u op onze boot kunt krijgen allemaal zeer luxe ingericht. Wilt u dus een leuke vakantie? Ga dan naar Aurora hotelboot Rotterdam. En als je liever aan het vaste land uw slaapplek heeft kunt u altijd nog langs bij Golden Green Hotels. Daar kunt u luxueus overnachten in een van de vele hotels.

Slapen in een heuse hotelboot

U kunt slapen in een luxe kamer in een heuse hotelboot te Rotterdam. Het is mogelijk om te kiezen uit één van onze mooie, met liefde ingerichte, hotelkamers. Ze zijn ieder gemeubileerd en hebben een elegante en sjieke stijl. Het meubilair dat ervoor gebruikt is ziet er antiek uit met mooie kleuren. Alle ruimten in ons hotelschip regio Schiedam hebben ramen die uitzicht hebben op het water. Verder biedt hotelboot Aurora nog andere details zoals sfeervolle schilderijen, kwaliteit matrassen en vergelijkbare toevoegingen die voor een goede nachtrust zorgen. Het is daarom geen standaard hotelkamer die men bij ons boekt. Daarnaast heeft u beschikking over een TV, over stoelen, een kledingkast, centrale verwarming en airconditioning. U heeft dus alles in onze hotelboot Rotterdam.

Stappen nabij ons hotelschip

Houdt u van stappen? Dan kunt u zeker terecht bij onze hotelboot in Rotterdam. Er zijn volop eetgelegenheden en winkelmogelijkheden. Doordat u zo dicht op het centrum zit zitten, restaurants, musea en andere bezienswaardigheden om de hoek. Zelfs kunt u daarbij gebruikmaken van de watertaxi die vlak bij Aurora hotelboot Rotterdam zit om u af te zetten op de gewenste plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten